"Enter"a basıp içeriğe geçin
1 / 3
2 / 3
3 / 3


Televizyon Servisi : 444 0 971

APPLE İPHONE’U LG TV’YE BAĞLAMA: 6 KANITLANMIŞ YOL

APPLE İPHONE’U LG TV’YE BAĞLAMA: 6 KANITLANMIŞ YOL

Apple iphone’u LG TV’ye Bağlama. En sevdiğiniz filmi, YouTube videosunu veya diğer içerikleri Apple akıllı telefonunuzdan LG TV’nize aktarmanız mı gerekiyor? Problem değil! Bunun için 6 kanıtlanmış numara var. Ancak bir iPhone’u bir LG TV’ye bağlamadan önce , ekipman modeline ve 2 cihazı senkronize etme amacına karar vermeniz gerekir: çevrimiçi olarak veya cihazın hafızasından video izlemek. Bundan sonra, telefonunuzu TV paneline bağlamanın en iyi yolunu seçmeye başlayabilirsiniz. Apple iphone’u LG TV’ye Bağlama. Apple iphone’u LG TV’ye Bağlama.

pars servis televizyonlarda uzman bir teknik servistir eğer bir problem yaşıyorsanız profesyonellerden destek alınız.

Telefon numarası : 444 09 71

Wi-Fi bağlantısı

Bu yöntem kimler içindir? Smart TV’li LG TV sahipleri için ( buradaki LG 43UN71006LB gibi ). Bir iPhone’u bir TV’ye bağlamak için, her iki cihazda da bulunan bir Wi-Fi modülüne ihtiyacınız vardır.

Kullanıcının yapması gerekenler :

Resmi LG web kaynağına gidin, “Destek” bölümüne gidin ve aygıt yazılımı ve yazılımı içeren öğeyi seçin.
TV panelinde multimedya içeriğine hızlı ve kolay erişim için özel bir program bulun ve kurun – Smart Share.
Şimdi sıra iPhone’da (isteğe bağlı olarak XS Space Gray ). App Store’a gitmeniz, Twonki Beam veya Aymedia Sher programlarını bulup indirmeniz gerekiyor.

İpucu : App Store’dan da ücretsiz olarak edinilebilen ve indirilebilen benzer yardımcı programları TV Assist, Belkin MediaPlay kullanabilirsiniz.

HDMI bağlantısı

Kablolu yöntemi kullanabilir ve iPhone’unuzu ( XR Black gibi ) Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Arayüzü kullanarak TV’nize bağlayabilirsiniz . Çoğu LG TV’de en az 1 adet böyle bir konektör bulunur. Bunu bulmanın en kolay yolu, tekniğin talimatlarını okumaktır. 

Kullanışlı olabilir: Hoparlörleri bir LG veya Samsung TV’ye bağlama: 4 yol

Peki ya böyle bir bağlantı noktasına sahip olmayan bir Apple akıllı telefon? İki cihazı birbirine bağlayacak bir adaptöre ihtiyacınız olacak.

Apple akıllı telefonlar için:

  • 4. nesil – Dijital AV Adaptörü;
  • 5, 5S ve daha yenisi – AV Adaptörü “Aydınlatma”.

O zaman her şey basit: adaptörü telefonun Lightning konektörüne, diğer tarafını – TV’ye bağlayın. Ayarlar otomatik olarak yapılır. 

İpucu : Cihazları senkronize edemezseniz, TV menüsünde sinyal kaynağı olarak HDMI’yı seçmeniz gerekir.

Apple iphone’u LG TV’ye Bağlama

USB kablo bağlantısı

Bundan daha kolay hiçbir yer yok: kablonun bir ucunu iPhone’a, diğer ucunu 32LM6300PLA gibi LG TV üzerindeki sokete bağlayın . Manuel ayar gerekmez. Bir görüntünün geniş ekranda gösterilmesi işlemi otomatik olarak gerçekleştirilir.

Bu yöntemin avantajı, telefonun yalnızca videoyu ve diğer içeriği TV’ye iletmesi değil, aynı zamanda bir televizyon cihazından şarj etmesidir.

Eksi – çevrimiçi video yayını mümkün değildir. 11 Pro gibi bir iPhone , bir USB depolama cihazı görevi görür ve yalnızca telefonda depolanan dosyaları TV panelinde görüntüler.

Analog kablo – AV bağlantısı

Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Arayüzü olmayan bir TV cihazına sahip olanlar için seçenek. Bu durumda, video kompozit girişe iletilecektir. Apple Kompozit AV Kablosu, analog kablo kullanmak için kullanışlıdır.

Bir iPhone XR White veya diğerini LG TV’nize bağlamak için 3 seçenekten birine ihtiyacınız vardır:

USB AV – Apple akıllı telefonlar 3G / 3GS / 4 için uygundur, TV’deki RCA jakına takılır (laleler, bağlanırken karışıklığı önlemek için farklı tonlara sahiptir);
Apple bileşen ses / video AV HDTV kablosu – 4 / 4S mobi cihazları için gereklidir;

5 serisinden başlayarak iOS’ta TV ve akıllı telefonu senkronize etmek için VGA gereklidir – akustik için ayrı olarak bir ses kablosu veya bir ışık konektörü aracılığıyla çıkış yapın.

LG ve Apple cihazlarını bağlamak için ek ayarlar gerekli değildir.

İPhone sahipleri için kullanışlıdır: Bir iPhone’a zil sesi nasıl eklenir: 2 OC için adım adım talimatlar – Windows ve Mac

Apple TV

Bu, uzaktan kumandalı akıllı bir kutudur . Apple TV ile multimedya içeriğini İnternet, iTunes veya akıllı telefon belleğinden TV ekranına yayınlayabilirsiniz. 

Büyük ekranda video izlemek için set üstü kutu, akıllı ve TV cihazı nasıl bağlanır? Bağlantı işlemi, HDMI veya Wi-Fi bağlantı noktası üzerinden gerçekleşir. Cihazları senkronize etme sürecini başlatmak için aşağıdakileri stoklamanız gerekir:

  • Apple teknolojisi ( Apple TV 4K 32GB  ve akıllı telefon gibi set üstü kutu );
  • HDMI konektörlü LG TV;
  • Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Arabirim kablosu;
  • İnternet erişimi sağlayın.

Gadget’ların bağlanmasına başlamadan önce, bağlantı hatalarını önlemek için işletim sistemini Apple teknolojisinde güncellemeye değer. Her şey hazır mı? O zaman başlayabilirsiniz.

Apple TV’yi bir TV paneline bağlamak için şunlara ihtiyacınız vardır:

  1. HDMI kablosunun bir ucunu set üstü kutuya, diğer ucunu TV konektörüne bağlayın.
  2. Apple TV’yi bir duvar prizine bağlayın.
  3. Uzaktan kumandayı / akıllı telefonu kullanarak, TV menüsünde sinyal kaynağı olarak HDMI’yı seçin.

Apple iphone’u LG TV’ye Bağlama. Apple iphone’u LG TV’ye Bağlama. Apple iphone’u LG TV’ye Bağlama.

pars servis televizyonlarda uzman bir teknik servistir eğer bir problem yaşıyorsanız profesyonellerden destek alınız.

Telefon numarası : 444 09 71

Bu yazı yorumlara kapalı.

HEMEN ARA!